Miód Wielokwiatowy
Miód Wielokwiatowy jest produkowany z nektaru kwiatów i zawiera ziarna pyłku wielu roślin w różnych proporcjach. Kolor i jego właściwości różnią się w zależności od nektarów roślin, które pszczoły przyniosą do ula. Pomaga w prawidłowym funkcjonowaniu układu trawiennego, dodaje energii i wytrzymałości, reguluje pracę jelit, wzmacnia pracę wątroby, pomaga w prawidłowym rozwoju dzieci.
Miód wielokwiatowy pomaga w prawidłowym funkcjonowaniu układu trawiennego, dodaje energii i wytrzymałości, reguluje pracę jelit, wzmacnia pracę wątroby, pomaga w prawidłowym rozwoju dzieci.
Majestatyczne zbocza Góry Helmos, Peloponez
delikatnie słodki, wielowarstwowy smak dzięki różnorodności kwiatów
Czerwonawy, ciemny kolor ze względu na pozyskiwanie na terenach górskich
Przyjemny mocny aromat
Ze względu na naturalną zawartość cukru krystalizuje w dość krótkim czasie
Wartość energetyczna: 284 kcal
Całkowita zawartość tłuszczu: 0g
Cukry: 71.1g
Białka: 0,25g
Witamina C: 2,2mg
Witamina B5: 0,05mg
Potas: 0,19mg
Sód: 0,014mg
Wapń: 0,50mg
Magnez: 0,39mg
Krystalizacja jest naturalnym zjawiskiem miodu i potwierdza jego autentyczność
Opakowanie jednostkowe: słoik szklany | Opakowanie zbiorcze: karton |
---|---|
950g | 12 x 950g |
480g | 12 x 480g |
250g | 24 x 250g |
Jeżeli Twój poszukiwany produkt nie jest dostępny, napisz do nas.